RC-Lennokit

Lennokeita on tehty alusta asti. Nykyisin painopiste on hajoamattomissa rinneliidokeissa ja sähkölennokeissa.
Hangaarista löytyy tällä hetkellä:

Twister V2 helikopteri

Hauska sähkökopteri sisälennätykseen. Ei vielä kuvaa.

Zagi EPP

ZEPP

Koskaan paras, hauskin ja pitkäikäisin koneeni. Zagi EPP on rinnecombat-liidokki, eli se on tarkoitettu rinnetuulessa full contact-ilmataistelujen lentämiseen toisia vastaavia vastaan. Kone on valmistettu styroxin tapaisesta EPP:stä ja pakkausteipistä, ja se on käytännössä tuhoutumaton.
Rinnecombat on lennätyslajeista hauskin mitä olen testannut. Tee oma Zagi ja testaa vaikka itse! Sopii myös alottelijoille koska liidokki ei todellakaan tuhoudu ihan pienestä.


Zagi 400

Z400

Aina ei tuule sopivasti jotta pääsisi rinteeseen, joten hommasin Zagista sähköversion. Z400 on hauska peli, ja kestää aika lailla kurinpalautusta. Tuhoutumattomaksi sitä ei voi silti sanoa. Yksi litiumpolymeeriakku kestää 30-45 minuuttia lennätystä, joten nykyään lennättäjä väsyy ennen akkua. Z400 pysyy myös termiikissä. Konetta pystyy lennättämään jääkiekkokentän kokoisella alueella, ja sillä pystyy (=uskaltaa) kestävyytensä ansiosta tehdä vaarallisiakin stuntteja matalalla ja liian ahtaissa paikoissa.

Zagi puussa

DG 300

DG 300-skaalapurtsikka. Ollut possa käytöstä liian paljon kasvaneen painon vuoksi. Runko katkennut muutaman kerran jne.. Saatan kunnostaa vielä joskus.

DG300

Pico Stick

Simppeli puistolennokki, johon olen nykyään modannut siivekkeet. Mahtuu lennättämään hyvinkin pienessä tilassa ja vaikkapa sisällä sopivassa hallissa.