Hunajamarinoidut valkosipulinkynnet (5 pilttipurkillista) 500 g valkosipulia 1 dl etikkaa 2 dl vettä 1 rkl suolaa 1 dl hunajaa 1 dl öljyä ,5 sitruunan mehu rosepippuria Kuori valkosipulit, muista poistaa itu. Keitä valkosipuleita suolatussa etikkavedessä viitisen minuuttia. Ota kattila liedeltä ja lisää kaikki muu. Jaa valkosipulit ja liemi purkkeihin. Rosepippuri on tarkoitettu lähinnä koristeeksi. Anna marinoitua jääkaapissa muutama päivä. Etikkaa voi oikeastaan laittaa vielä vähemmän, ja hunajaa enemmän. VARO! Näitä tehtyäsi haiset päivän ja talo pari päivää. Syötyäsi haiset kolme päivää. Sairaa hyvää silti, etenkin pitkään marinoituneena.