Aine g/dl g/rkl Fariinisokeri 60 20 Grahamjauhot 45 15 Kaurahiutaleet 30 10 Mantelirouhe 50 Perunajauhot 65 15 Riisi 90 25 Ruisjauhot 45 10 Rusinat 75 25 Siirappi 150 Sokeri 90 20 Tomusokeri 100 20 Vehnäjauhot 55 15 Voi 80 15 Voisula 85 35 Öljy 90 Keitetty papu 70 Kuivattu papu 85 Kuivattu linssi 85 Ks. myös Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mahtava julkaisu Ruokamittoja: http://www.ktl.fi/attachments/suomi/julkaisut/julkaisusarja_b/2004b15.pdf Muistiin merkitään lisäksi, että 1 cup = 2,3 dl (tai jotain muuta riippuen maasta, mutta suunnilleen 2,3 dl). Täten 1/4 cup = 4 rkl ja 1/2 cup 8 rkl.