Sitruunatorttu Pohja: 150 g margariinia 3 dl vehnäjauhoa 1,5 rkl sokeria ripaus suolaa 1,5 rkl vettä Täyte: 1,5 sitruunaa 2 dl sokeria 3 dl vettä 3 keltuaista 3 rkl maissijauhoa 1,5 rkl voita Pinnalle: 3 valkuaista 6 rkl tomusokeria Sekoita kuivat aineet. Nypi rasva jauhojen joukkoon. Älä turhaan vaivaa taikinaa. Painele taikina torttuvuoan pohjalle ja reunoille. Tue reunat rutistetulla foliolla paista 225 asteessa 20 minuuttia. Pese sitruuna. Raasta kuoret ja purista mehu. Sekoita täyteaineet voita lukuunottamatta kattilassa. Kuumenna sekoittaen, kunnes kiisseli sakenee. Nosta kattila liedeltä ja lisää voi. Kaada kiisseli kypsälle torttupohjalle. Vatkaa valkuaiset ja tomusokeri marenkivaahdoksi. Levitä täytteen pinnalle. Paista niin, että marenki saa hiukan väriä.