Erilaisia suolaisia piirakanpohjia Kukin näistä 28-senttiseen vuokaan Perunamuusipohja 50 g rasvaa 2 dl vehnäjauhoja 2 perunan muusi (ne jämät jotka omistat) 1 tl leivinjauhetta 1/2 tl suolaa Pehmitä rasva ja sekoita siihen muut. Lisää vettä, jos taikina on mahdoton. Hiivapohja 1/4 hiiva 1 dl vettä 0,5 dl öljyä 2 dl vehnäjauhoa 1 dl kaurahiutaleita suolaa Lietä hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut mukaan. Anna kohota kaksinkertaiseksi. Tästä tulee muistaakseni hiukan liian vähän taikinaa. Mittaa siis reilusti. (Voi myös olla, että taikinaa tuli liian paljon -- en muista nyt.) Rahka-voipohja 75 g voita 3 dl vehnäjauhoja 1 tl soodaa ,5-1 tl suolaa 100 g rahkaa Nypi kuivat aineet pehmeään rasvaan ja sekoita rahka nopeasti sekaan. Voipohja 150 g?? rasvaa 3 dl vehnäjauhoja 1 tl soodaa ,5-1 tl suolaa Nypi kuivat aineet pehmeään rasvaan ja lisää vettä tarvittaessa. Huom! Rasvan määrä on arvio. Testaan sen ehkä joskus.