Ananas-rahkatorttu Taikina: 100 g margariinia 1 dl sokeria 1 muna 1,5 dl vehnäjauhoja 1 dl perunajauhoja 1 tl vanilliinisokeria 1 tl leivinjauhetta 1 rkl kermaa Täyte: 4 ananasrengasta 1 tlk rahkaa 0,5 dl kermaa 0,5 dl ananaslientä 2 rkl perunajauhoja 0,5 dl sokeria 0,5 sitruunan mehu Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna vatkaten. Sekoita jauhot, vanilliinisokeri ja leivinjauhe keskenään. Lisää seos sekä kerma taikinaan. Levitä taikina paistosvuoan pohjalle ja reunoille. Lado ananasrenkaat taikinan päälle. Sekoita loput täytteen aineet keskenään. Kaada rahkaseos ananasrenkaiden päälle. Paista torttua 200 asteen lämmössä noin 35 minuuttia.