Karjalanpiirakat (20-25) Täyte: 2 dl vettä 2 dl riisiä 8 dl maitoa 1 tl suolaa Kuori: 2 dl kylmää vettä 1 tl suolaa 1,5 dl vehnäjauhoja 3,5 dl ruisjauhoja Voiteluun: 1 dl vettä 50 g margariinia Munavoi: 1 keitetty muna (10 min) 50 g voita ,25 tl suolaa Kiehauta vesi, lisää riisit. Keitä, kunnes vesi imeytyy riiseihin. Lisää maitoa alussa 4 dl ja loput myöhemmin. Keitä pienellä lämmöllä välillä sekoittaen 40-50 min. Mausta kypsä puuro suolalla. Sekoita kuoritaikina tasaiseksi ja käteen tarttumattomaksi. Laita jokaiselle kuorelle runsas ruokalusikallinen täytettä. Paista 300 asteessa 15 minuuttia. Kiehauta voiteluainekset ja voitele uunista tulevat piirakat heti.