Sienilasagne (n. 20 cm x 30 cm, aika ohut, 12 palaa) 1 l sieniä (suppilovahveroita, orakkaita, mustatorvisieniä...) 3 isoa sipulia voita 10 lasagnelevyä (180 g) 2 rkl vehnäjauhoa 1 rkl? voita 7 dl maitoa 300 g juustoraastetta timjamia muskottipähkinää valkopippuria 0,5 tl suolaa Paista sienet pannulla. Paista sipulisilppu erikseen. Tee valkokastike. Paista jauhoja voissa. Varo palamista; älä pidä levyä liian kuumalla (8/12 on jees). Kun jauhot alkavat ruskettua, lisää maito ja vispaa tasaiseksi. Keitä hetki koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Lisää sitten n. 200 g juustoraastetta ja mausteet. Voitele vuoka ja kasaa näin: 1. puolet sipulista, vajaa kolmasosa kastikkeesta 2. lasagnelevyjä 3. sienet ja loput sipulit, reilu kolmasosa kastikkeesta 4. lasagnelevyjä 5. loppu kastike, loppu juustoraaste Paista 175 asteessa 30-45 minuuttia. Anna jäähtyä ja vetäytyä vähän aikaa. Syö kuumana, lämpimänä tai kylmänä.