Pizzapohja 1 dl haaleaa vettä ,33 hiivaa ,25 tl suolaa 2 rkl öljyä 2,5 dl vehnäjauhoja Lietä hiiva, lisää muut ainekset. Kohota 10 min. Paista 225 C. Toinen ohje: (4 annospizzaa tai uunipellillinen pihtaa) 2 dl vettä 25 g hiivaa 1 rkl öljyä 0,5 tl suolaa 4,5 dl vehnäjauhoa Lietä hiiva veteen ja sekoita muut aineet joukkoon. Alusta tasaiseksi. Anna kohota lämpimässä paikassa. Paista pizzat 250 asteessa. Kolmas ohje: 2,5 dl vehnäjauhoa 2 tl leivinjauhetta 0,5 tl suolaa 1 dl vettä 2 rkl öljyä 250 astetta. Tällä kolmannella ohjeella saa aikaiseksi noin seitsemän kymmenen sentin halkaisijaista pikkupizzaa. Pohjasta saa upean ohuen piirakkakaulimella. Merkintöjä täytteistä ja määristä: - 4 dl vettä teki noin 4 pellin kokoista pizzaa - tarvittiin 1 kg paseerattua tomaattia ja yli 500 g juustoraastetta - 250 g kinkkusuikaleita - 2 prk tonnikalaa - 3 prk ananasta - metvurstiviipaleita, sipuli, muna - yksi kuivattu chilipalko on hyvä määrä yhden pizzan tomaattikastikkeeseen - tonnikala+ananas+valkosipuli oli parasta - yksi pizza per henkilö jättää hieman tähteitä