Pinaattilätyt 1 pss pakastepinaattisilppua (150 g) 0,5 l maitoa 2 munaa 2 dl vehnäjauhoja 0,5 dl öljyä 0,5 tl suolaa Sekoita ainekset ja anna turvota tunti. Paista lättyjä. Saat noin kahdeksan pannun kokoista. Täytä lätyt: 2 dl punaisia linssejä 1 dl (risotto)riisiä, mieluiten paakkuuntuvaa 100 g pakastemaissia 3 valkosipulinkynttä 1 tl sambal oelek -chilikastiketta (tai 6 tl jos tykkäät) 1 tl kanelia 1 tl mietoa chilijauhetta 2 tl korianteritahnaa (lehtiä) muskottipähkinää cayennepippuria Keitä riisi ja linssit kypsiksi vähässä vedessä. Lisää loput. Tavoitteena on maukas tahmea tahna. Tällä kun täyttää lätyn niin jopa pömppää. Lisuksi vielä porkkanaraastetta ja raejuustoa.