Papupihvit 5 dl keitettyjä papuja (2-3 dl kuivia?) 3 porkkanaa 1 nauris (pieni) 1 sipuli 1 dl vehnäjauhoja vettä suolaa tai soijakastiketta "mausteita" Muussaa pavut, silppua sipuli ja raasta juurekset. Sekoita. Notkista taikina vedellä ja tiivistä vehnäjauhoilla. Paista pihvejä ensin pannulla öljyssä ja jälkikypsennä mikrossa. Pannulla pihvit saavat muodon ja värin, mikrossa (2-3 min 500 W) ne kypsyvät sisältäkin. Vaihtoehtoisesti paista uunissa. "Mausteita" voi olla esim. chiliä, paprikaa, pippuria. 100 g:ssa kuivattuja papuja on 22 g proteiinia. Usko siis hyvällä, että näistä pihveistä tulee täyteen. Ps. Jämät on mahtavaa nauttia ruisleivän ja juuston välissä. Laita mikroon ja sulata juusto hartaasti.