Mustasilmäpapucurry 3-4 annosta 3 dl keitettyjä mustasilmäpapuja 1-2 sipulia 3 valkosipulinkynttä 3 perunaa 1-2 porkkanaa 100 g pakastemaissia 0,5 raastettua omenaa 2 rkl vehnäjauhoja 1 rkl curryjauhetta 1 rkl inkivääritahnaa tai raastettua inkivääriä 1 tl garam masalaa (eli juustokuminaa + korianteria + kardemummaa + kanelia + mustaapippuria + neilikkaa) kasvisliemivalmistetta jossain muodossa (-> n. 2,5 dl kasvislientä) sokeria (alle 0,5 tl!) soijakastiketta voita 3 dl puuroriisiä Kuullota sipulisilppu ruokalusikallisessa voita. Lisää inkivääri ja valkosipuli. Paista vielä hetki ja laita nämä sitten jemmaan odottamaan. Paloittele perunat ja porkkana ja keitä ne pehmeiksi tai melkein pehmeiksi. Ruskista jauhoja voissa, varo ettei pala. Lisää sitten curryjauhe (ja voita, jos on kuivaa). Kiehauta. Lisää pari desiä kasvislientä tai vaihtoehtoisesti vettä ja sekaan kasvisliemivalmistetta. Sekoita tasaiseksi. Kiehauta ja anna saeta. Tästä tulee siis hyvin sakeaa. Lisää jemmatut sipulit ym., peruna ja porkkana, maissi, pavut sekä garam masalaa. Minulla ei ollut garam masalaa, mutta ripauttelin korvaavista maustepurkeista. Hauduttele. Lisää lopuksi raastettu omena. Pyöristä makua ripauksella sokeria ja lisää tarvittaessa soijakastiketta. Tarjoile lisäksi puuroriisiä pakkauksen ohjeen mukaan keitettynä.