6 kananmunaa 6 dl maitoa 1 dl vehnä- tai hiivaleipäjauhoja 0,5 tl suolaa Jauhelihatäyte: 300 g jauhelihaa 2 tl öljyä 2 sipulia 1 rkl vehnä- tai hiivaleipäjauhoja 1 tlk tomaattipyreetä (70 g) 2 dl vettä 0,5 tl suolaa 1 tl basilikaa 0,2 tl mustapippuria Lisäksi: margariinia 1 dl juustoraastetta Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Lisää munien joukkoon jauhot ja puolet maidosta. Sekoita taikina tasaiseksi. Lisää jäljelle jäänyt maito taikinaan ja mausta suolalla. Kuumenna uuni 200 asteeseen ja anna taikinan turvota sen aikaa. Kaada taikina margariinilla voidellulle leivinpaperille uunipannulle. Kypsennä uunin keskitasossa 20-25 minuuttia. Ruskista jauheliha paistinpannulla. Siirrä kypsä liha kulhoon. Kypsennä hienonnetut sipulit paistinpannulla öljyssä miedolla lämmöllä läpikuultaviksi. Kaada jauheliha takaisin pannulle, ripottele päälle jauhot ja sekoita. Lisää tomaattipyree ja vesi. Kuumenna kastike kiehuvaksi. Lisää mausteet ja hauduta 5-10 minuuttia, kunnes vehnäjauhot ovat kypsyneet. Kumoa kypsä munakaslevy leivinpaperille, levitä päälle täyte, rullaa ja nosta uuninkestävälle tarjoiluvadille. Ripottele päälle juustoraaste ja kuorruta vielä hetki kuumassa uunissa.