Linssikeitto 2 litraa? 2 dl punaisia linssejä 2 isoa porkkanaa 1-3 sipulia (yksi valtava tai kolme pientä) 4 valkosipulinkynttä 500 g tomaattimurskaa 1 dl? pakastepaprikaa öljyä korianteria soijakastiketta Raasta porkkanat karkealla terällä ja silppua sipulit. Katko pakastepaprikat parin sentin pätkiin. Kuullota sipulia, valkosipulia ja porkkanaa sekä korianteria kattilassa öljyssä hetki, kunnes sipuli on porkkanan väristä ja porkkana nuutunut pehmeäksi. Lisää muutama desilitra vettä ja linssit. Keitä linssit pehmeiksi, hiukan mössöisiksi. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta loppuun. Tarvittaessa lisää vettä. Keitä lopullista tuotetta pari minuuttia. Aikaa kuluu 20-30 minuuttia.