Lindstömin pihvit (muka kahdeksalle!) 1 kg jauhettua naudanlihaa 3 keitettyä tai paistettua punajuurta hienonnettuna 4 keitettyä perunaa 1 rkl hillosipulia 2 rkl kaprista 3 munaa 1,5 rkl suolaa valkopippuria 2-4 sipulia Kastike: 1 rkl vehnäjauhoja lihalientä tai vettä 1 dl kermaa 1-2 tl sinappia suolaa Sipulit ruskistetaan, vähän vettä lisätään ja sipulit keitetään pehmeiksi. Jauheliha ja perunat jauhetaan yhdessä ja siihen sekoitetaan hyvin hienoksi hakatut punajuuret, hillosipulit ja kapris. Vatkatut munat sekä mausteet lisätään ja mureke vatkataan notkeaksi. Paistetaan pannulla. Kullekin pihville asetetaan sipulia. Pannussa olevaa rasvaa ja jauhoja ruskistetaan hieman, lisätään sen verran lihalientä tai vettä, että kastike on sopivan sakeata. Se maustetaan, kerma lisätään ja kastike siivilöidään pihvivadille. Kopioitu suoraan keittokirjasta, jotta "jauheliha jauhetaan", "pihville asetetaan sipulia" ja "kastike siivilöidään" jäisivät elämään (=