Italialainen tonnikalaputkiruoka (Saimme tätä Marcolla kesällä 2000) 4 ann. Putkimakaroneja (Penne rigate) 3 tlk Tonnikalaa mieluiten paloina (öljyssä) Oliiveja viipaleina Oliiviöljyä Basilikaa (tuoretta mieluiten) 4 Tomaattia tai vastaava määrä minitomaatteja Keitä makaronit al denteiksi. Jos keität liian pehmeiksi, Marcon isä tulee lyömään. Kaada vesi pois. Laita sekaan kaikki muu ja sekoita. Ruoan tulee olla haaleaa. "Es ist nicht warm, es ist nicht kalt. Wir essen das besonderes im Sommer, wenn es zu heiß ist", sanoi Marcon saksanopettajaäiti. Minitomaatit ovat paremman makuisia tuossa, mutta isommat tomaatit käyvät hyvin, koska ne ovat halvempia. Jos olisin kapitalisti, käyttäisin minejä. Oliiviöljyä tulee sen verran, että mössö on helppo sekoittaa. Itse asiassa juuri öljy tekee tästä maukkaan. Et voi koskaan onnistua tässä yhtä hyvin kuin italialaiset, mutta heikkokin yritys tuo kovin maukkaan tuloksen.