Hunajainen broileripannu (neljälle) 4 koipi-reisipalaa 1 dl maapähkinöitä (vajaa) 3 rkl öljyä 1 pieni kurkku tai kesäkurpitsa 1 keltainen paprika 1 punainen paprika 200 g herkkusieniä Kastike 1 sitruunan mehu 3 rkl hunajaa 3 rkl soijakastiketta ,25 kanaliemikuutiota 1 dl kuumaa vettä Leikkaa koipi-reisipalat nivelen kohdalta puoliksi. Ruskista palat ja pähkinät kevyesti ruokalusikallisessa öjlyä padassa tai paistinpannussa. Siirrä toiseen astiaan. Lisää pataan 2 rkl öljyä, paloitellut kasvikset ja sienet. Kypsennä, kunnes ne pehmenevät hieman. Valmista hunajakastike yhdistämällä aineet keskenään. Lisää ruskistetut lihapalat ja kastike kasvisten joukkoon ja hauduta kannen alla puolisen tuntia. Lisää tarvittaessa nestettä. Ripottele päälle halutessasi persiljasilppua.