Broileria appelsiinikermakastikkeessa (viidelle) 10 broilerin rintapalaa 1 rkl paprikajauhetta ,5 tl valkopippuria 2 tl suolaa Liemi: 2 dl appelsiinimehua 2 dl tomaattimehujuomaa 1 dl soijakastiketta ,5 dl siirappia Kastike: paistoliemi 3 rkl maissitärkkelystä 2 dl kuohukermaa ,5 tl rakuunaa ripaus mustaapippuria Mausta broileripalat paprikajauheella, valkopippurilla ja suolalla. Lado palat paistopussiin ja pane pussi uunipannulle. Sekoita liemen ainekset ja kaada paistopussiin. Sulje pussi ja anna marinoitua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli. Käännä pussia välillä. Leikkaa ennen uuniin panoa pussin yläkulmasta pala pois höyryaukoksi. Kypsennä 200-asteisessa uunisa noin 50 minuuttia. Lado kypsät rintapalat laakeaan tarjoiluastiaan. Peitä ja pane lämpimään uuniin. Kaada liemi pussista kattilaan. Lisää vesitilkkaan sekoitettu maissitärkkelys ja kerma. Anna kiehua muutama minuutti. Mausta rakuunalla ja mustallapippurilla. Tarkista maku. Kaada osa kastikkeesta broileripalojen päälle tarjoiluastiaan ja loppu kastikekulhoon.