Eescha ja Fischer

Eescha syntyi laivamatkalla, kun äiti ja isä olivat pakenemassa isän poliittisia vihollisia toiseen maahan (jonka nimi on _______________). Paossa ehdittiin elää yksitoista vuotta, mutta sitten vainoojat viimein löysivät perheen. Isä oli itseään säästääkseen lavastanut äidin syylliseksi niin, että voisi itse jatkaa toimintaansa puolueessa ja maajumalatar ________________n kirkossa. Perhe menetti pienen mutta mukavan talonsa ja joutui etsimään sijan slummista Eescha-pojan ja tämän kolmivuotiaan Reya-siskon kanssa.

Slummeissa raivosi muuttovuonna erityisen paha pumppumätäepidemia. Kaduille kerjäämään joutunut poika sairastui ja oli hoidosta huolimatta kuolla. Taudista selvittyään arpinen Eescha joutui kestämään pilkkaa ja syrjintää kunnes tapasi kauppiasjumala _____________n pappeja. Koska ____________n kirkossa kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti, Eescha sai sieltä uutta uskoa elämäänsä.

Isä huolestui pojastaan, joka oli lähtenyt väärän kirkon matkaan, ja otti tämän mukaansa työhön vuoristosiirtokuntaan kiviä hakkaamaan. Vieroitus kirkosta tuli kuitenkin liian myöhään, sillä 17-vuotias Eescha oli jo ehtinyt imeä itseensä __________n tärkeimmät arvot. Isän ja pojan viikottaisia kilpasaarnoja oli kestänyt puolisen vuotta, kun Eescha totesi, että isän kanssa ei enää ollut eläminen. Parin viikon matkan päästä vuorilta oli sitä paitsi löytynyt kultaa, ja niissä kaivoksissa riitti nuorelle kivenhakkaajalle töitä.

Kolmen vuoden ajan Eescha raatoi kultakaivoksessa, joka olikin osoittautunut arveltua köyhemmäksi. Rahaa ei juuri säästöön jäänyt, ja äkkirikastumisesta haaveillut poika löi hakun tiskiin. Vuoria oli nähty riittävästi, mutta maailmaa ei lainkaan. Eescha lähti kohti _______n (ilmansuunta) synkkää metsää, josta kerrottiin paljon kummallisia tarinoita.

Metsä osoittautui tarinoiden arvoiseksi. Sanotaan, että se, joka selviää ensimmäisestä vuodestaan _______metsässä, selviää mistä vain. Eeschan ei ollut tarkoitus jäädä metsään edes kuukaudeksi, mutta suoralta ja leveältä näyttänyt polku eksyttikin tämän perinpohjin. Metsään eksynyt kaupunkilaispoika sai oppia erätaidot kantapään kautta. Ilman apua Eescha ei usko selvinneensä, sillä heti, kun hän lakkasi hyökkäämästä puiden väleissä vilahtelevia hahmoja vastaan, alkoi elämä metsässä sujua. Suojelijat tuntuivat johdattavan Eeschan parhaille marjamättäille ja pulskien fasaanien ruokailupaikoille.

Vaellettuaan metsässä kaksi vuotta ja lakattuaan yrittämästä ulos Eescha tapasi polulla puolituisia. Nämä veivät harvinaisen vieraan kyläänsä, kestitsivät, kyselivät maailman menosta ja tarjosivat jopa aivan liian pientä majaa Eeschalle asuinpaikaksi. Seurasta ilahtunut Eescha jäi kylään asumaan, kävi puolituisten kanssa metsällä ja opiskeli heimon käyttämää haltiakieltä. Kun Eescha oli asunut kylässä pari vuotta, puolituiset ehdottivat, että hänet otettaisiin virallisesti heimon jäseneksi asiaankuuluvin rituaalein. Eescha tunsi puolituiskylän kodikseen ja halusi toki jäädä.

Puolituisten rituaaliin silmät sidottuina viety Eescha järkyttyi huomatessaan, että kyseessä olivat koko kylän yhteiset orgiat. Ehtimättä ottaa vähiä tavaroitaan mukaan Eescha pakeni kauhuissaan syvemmälle metsään. Puolituisten huudot korvissaan Eescha juoksi kunnes tuli vuolaalle virralle. Sen ylittäminen koitui kohtalokkaaksi, sillä virta vei uimaan tottumattoman ruumiin.

Kuolema ei ollut sellainen kuin Eescha oli kuvitellut sen olevan. Edessä ei näkynytkään kauppiasjumala ________n odottavaa syliä eikä enkelikuoro laulanut. Sen sijaan vanhan miehen nariseva ääni kertoi odottaneensa seuraavaa uhria. Kuka kumman vanha mies? "Minäkin hukuin tähän jokeen", kertoi ääni. "Sinä nuorena ja jäntevänä vietkin meidät pois metsästä. Minä näytän tien." Eescha avasi silmänsä ja huomasi olevansa joen rannalla sangen elossa. Köhittyään vettä keuhkoistaan Eescha alkoi kulkea jokea alajuoksulle päin ja löysi äänen ohjeiden perusteella yllättäen metsän reunan.

Kävellessään kohti lähintä kylää Eescha keskusteli päässä kuuluvan äänen kanssa. Äänen kertoman mukaan kyseessä oli muuan pappi, joka oli vuosikymmeniä kuolemansa jälkeen odottanut joen rannalla seuraavaa puolituisten uhria. Eeschan epäilykset pappi taltutti tekemällä tämän käsillä kummia liikkeitä, jotka paransivat vastaan tulleen miehen verta vuotavan haavan.

Eescha esittäytyi kylässä papin suvun nimellä Fischer omansa sijasta, sillä arveli, että isä saattaisi olla tätä nykyä huonossa huudossa. Kiertelemällä maaseudun kylissä parantamassa Eescha sai kerättyä sen verran omaisuutta, että pystyi ostamaan itselleen ____ ...

[Tähän jotain, joka tuo hahmon sinne, mistä peli alkaa.]