Neljän hengen ateriat Karhunkierroksella elokuussa 2006 Retki kesti neljä päivää ja viisi yötä. Kaikki syötiin ellei toisin mainita. 700 g savukinkkua 3 dl vaaleaa soijarouhetta neljälle hengelle lihavihannespataa 2 sipulia kuivattuna 1 kg paseerattua tomaattia 1 dl cashewpähkinärouhetta 800 g pussikeittoa -- käytettiin 1/ilta, jäi puolet 80 g valkosipulikastikeaine -- korvattiin valkosipulijauheella 6 lihaliemikuutiota 15 dl riisiä -- jäi 4 dl 20 dl pikariisiä -- jäi 5 dl 400 g makaronia 1400 g neljänviljanpikahiutaleita 12 pussimehukiisseliä (lämmin kuppi) 1 dl sokeria -- jäi puolet putki suolaa pussi pippuria pussi basilikaa kuivattua paprikaa (siis paloja, ei jauhetta) pari dl kuivattuja suppilovahveroita 600 g näkkäriä -- jäi 300 g 2 kg ruispaloja 900 g perunalimppu 1200 g voita -- syötiin 1 kg 1200 g metwurstia 1000 g suklaata -- jäi! 400 g karkkia 800 g rusinoita -- jäi hiukan 800 g maapähkinöitä -- jäi hiukan 3 dl pähkinä-rusina-kuivahedelmä-karkkiseosta 1 dl teejuomajauhetta 1 dl teetä 5 dl maitojauhetta -- ei tarvittu Mitä otan seuraavalla kerralla mukaan: - maitojauhetta ja kaakaojauhetta - kaikki kiisselit mustikkaa - enemmän teejuomajauhetta, ehkä tiiviimpää - enemmän teetä - pussikeitot enimmäkseen kanakeittoa