TAMPEREEN SEUDUN ROOLIPELAAJAT
Ajankohtaista Virallista Jäsenyys Arkisto Ilmoitustaulu

TaSeR ry - mikä se on?

TaSeR ry on ensisijaisesti tarkoitettu Tampereen seudulla asuvien täysi-ikäisten roolipelaajien tai roolipeleistä kiinnostuneiden vapaamuotoiseksi yhdistykseksi. Laskemme tässä yhteydessä roolipeleiksi myös lauta-, figuuri- sekä keräilykorttipelit. Toimintamuotoinamme haluamme tarjota mahdollisuuden löytää peliseuraa sekä tavata ja tutustua samanhenkisiin ihmisiin. Pyrimme järjestämään mahdollisuuksien mukaan ja jäsenistön innokkuudesta riippuen erilaisia roolipeliaiheisia tai -henkisiä tapahtumia sekä illanviettoja. Vaikka TaSeRin perustajilla onkin pitkä yhteinen tausta TTKK:n roolipelikerho Excaliburin parissa, tarkoituksenamme ei ole sitoututua tai olla sitoutumatta mihinkään roolipelien parissa toimivaan kerhoon, yhdistykseen tai yritykseen.

Ajatus TaSeRin kaltaisen yhdistyksen perustamisesta oli kytenyt pinnan alla jo jokusen vuoden, mutta tuumasta toimeen ryhdyttiin vuoden 2000 loppupuolella. Lopullisen sysäyksen ison pyörän pyörähtämiselle antoi Excaliburin päätös pysyä teekkariorientoituneena yhteisönä. Vanhat ympyrät alkoivat tuntua perin paikalleen jämähtäneiltä; jotain uutta oli keksittävä, ja TaSeRin taru alkoi toimintaperiaatteiden pähkäilyllä ja sääntöjen väsäämisellä.

TaSeR on nuori yhdistys, jonka toiminta hakee vielä muotoaan. Jäsenten välinen yhteydenpito on tarkoitus järjestää postituslistan sekä vaikkapa kuukausittaisten tapaamisien kautta. Myös webistä löytyvä ilmoitustaulu on suunnitelmissamme. Jos haluat tietää lisää toiminnastamme tai vaikkapa ehdottaa uusia toimintamuotoja, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen taser-hallinto (ät) modeemi.fi.

taser-hallinto (ät) modeemi.fi