Leopoldin Mega-arvoitusten Mega-vastaukset

[Leopoldin Mega-vastaukset]
[Vastaus 1]
[Vastaus 2]
[Vastaus 3]

No mitä nämä kuvat sitten osoittavat? Eivät kai mitään muuta, kuin että leopoldismi ei ole ilmiönä aivan uusi, vaan ulottuu jo yli viidentoista vuoden päähän.


Pisteiden laskenta

Laskithan, kuinka monta tehtävää sait oikein? Jos nyt otat ja korotat tuloksesi toiseen potenssiin, niin tästä voit lukea, miten rakkaus- ja rahaelämäsi tulee sujumaan.

< 0 Joko et osaa laskea pätkääkään tai sitten olet todella imaginäärinen suorittaja. Tällä tuloksella ei naista / miestä saada, paitsi ehkä blondin.
0 Keskivertotulos. Olet mielikuvitukseton taatelintallaaja, mikä tarkoittaa, että saatat jopa menestyä tasapääyhteiskunnassamme.
1 Ei hassumpaa ajattelua. Miten arvasitkaan, että juuri tehtävässä kaksi tarvitaan ohjelmointitieteiden suosittelemaa brute force -ajattelua?
4 Hämmentävää. Ehkäpä juuri sinusta voisi tulla leopoldismin alajaostokorvankaivuuosa-aikapappi vastuullisena toimenkuvanaan tulosvastuullinen korvankaivuualajaostotoiminta.
>= 9 Jassoo. Vai vielä täydet pisteet tai jopa yli. Kai tiesit, että tenttivilpistä seuraa tentin hylkäys ja pahimmassa tapauksessa koulusta erottaminen!
Muut Katso kohta < 0.


[Best viewed with any browser]